Schrijven, herschrijven en redigeren  Tot de Tweede Wereldoorlog beheersten de skûtsjes het transport op klein water. Over de schippersfamilies, de schepen, de bouwers en de wateren waar de skûtsjes in deze tijd voeren gaat dit prachtige, dikke naslagwerk, met een apart register met scheepsnamen en wedstrijduitslagen. (1866-1966)

Het was voor mij een eer om als beeldredacteur aan dit schitterende boek te mogen meewerken, samen met dé Klaas Jansma van het skûtsjesilen en journalist Jacob de Hoop, van Penn Communicatie. Dit boek staat vol prachtige, unieke, oude foto's, die nooit eerder zijn vertoond. Een resultaat om trots op te zijn.Huwelijk Fryslân is hét glossy huwelijksmagazine van Friesland. Eén keer per jaar wordt het maar liefst 80 pagina's tellende magazine uitgegeven door Ward Media.
In 2012 heb ik een groot deel van de redactie mogen verzorgen voor Huwelijk Fryslân.Sinds mei 2011 schrijf ik voor www.huwelijk.nl, dé website over trouwen, van Ward Media. Op de website vind je tips, trends en vrolijke artikelen, maar je kunt er ook je bruiloft plannen en bedrijven vinden in de buurt. Ik lever wekelijks artikelen aan voor deze prachtige website.De 'S-COOL jongerenkrant is een krant voor groep 7 en 8 van de basisschool. Alle Friese basisscholen ontvangen deze gezellige krant, met nieuwtjes, moppen en raadsels, leerzame weetjes en bizarre stukjes over allerlei onderwerpen.

Sinds april 2011 schrijf ik mee aan dit mooie initiatief van Penn Communicatie. Sinds maart 2012 verzorg ik meerdere pagina's, met zowel tekst als beeld. Ook heb ik al veel interviews gedaan voor de 'S-COOL jongerenkrant.Redigeerwerkzaamheden heb ik ondermeer gedaan voor de website www.hippekoopjes.nl. Een trendy website met tassen en schoenen. De producten op de webshop hadden pakkende, aansprekende teksten nodig, die de verkoop zouden stimuleren. Hier heb ik zorg voor gedragen.